Som un grup integrat i professionals

Sobre nosaltres

Podem ajudar-te a resoldre els teus problemes legals de manera ràpida, eficaç i econòmica. Tant se val si es tracta d’un divorci, una herència, un accident, una demanda laboral o qualsevol altre assumpte jurídic, nosaltres t’oferim la millor assessoria i representació.

Som un equip de professionals amb àmplia experiència i coneixement a diverses àrees del dret. Podem ajudar-te a resoldre els teus problemes legals de manera ràpida, eficaç i econòmica. Tant se val si es tracta d’un divorci, una herència, un accident, una demanda laboral o qualsevol altre assumpte jurídic, nosaltres t’oferim la millor assessoria i representació.

Que pot fer un advocat per tu

Un abogado pot ajudar-te a redactar i revisar els termes i condicions del teu lloc web, així com la política de privadesa i l’avís legal. Aquests documents són essencials per informar als usuaris sobre els drets i obligacions que tenen accés i utilitzar el vostre lloc web, així com per protegir la vostra propietat intel·lectual i complir amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals.

Un advocat pot oferir un servei personalitzat i adaptat a les característiques i necessitats del vostre lloc web. Cada lloc web és diferent i requereix una atenció especialitzada. Un advocat podrà analitzar el vostre cas i oferir-vos les millors solucions legals per al vostre projecte.

El nostre equip

Coneix el nostre equip

Clàudia Roda Balastegui


• Advocada, col·legiada núm. 528 de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

• Administradora de Finques, col·legiada núm. 720 del Col·legi Oficial d’Administradors de Finques de Tarragona

Josep Gaitan Rueda


• Tècnic Tributari, associat núm. 1788 a l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears

• Tècnic Prevenció Riscos Laborals

Elisabet Espuny Rallo


Administrativa

Pili Puerto García


Administrativa

Coses importants que hauríeu de saber

PREGUNTES I RESPOSTES

Un procés d’advocat és un conjunt d’actes jurídics que es fan davant d’un tribunal o una autoritat competent, per resoldre una controvèrsia o defensar un dret. Un procés d’advocat implica la participació d’almenys dues parts: el demandant o actor, que és qui inicia el procés i en formula la pretensió, i el demandat o el reu, que és qui s’oposa a la pretensió o en formula una contrademanda. A més, el procés d’advocat requereix la intervenció d’un o diversos advocats, que són els professionals del dret que representen i assisteixen les parts en el procés.

El procés d’advocat pot variar segons el tipus de matèria o assumpte que es tracti, com ara civil, penal, administratiu, laboral, electoral, etc. Cada matèria té les pròpies normes i procediments que regulen el desenvolupament del procés, els requisits de la demanda, les proves que es poden presentar, els recursos que es poden interposar, els terminis que s’han de complir, etc. Per tant, és important tenir un advocat especialitzat en la matèria que correspongui al cas que es vulgui plantejar o defensar.

Un advocat us pot ajudar a guanyar, però no us pot garantir el resultat del procés. L’èxit d’un procés d’advocat depèn de molts factors, com ara la solidesa de les proves, l’habilitat de l’advocat, la imparcialitat del jutge, la complexitat del cas, etc. Per això, és important que triïs un advocat que tingui experiència i coneixement en la matèria que t’interessa, que t’expliqui clarament les possibilitats i riscos del teu cas, que et mantingui informat de cada pas del procés, i que et defensi amb professionalisme i ètica. Un bon advocat us pot donar un avantatge davant de l’adversari, però no us pot assegurar el triomf.

Els advocats tenen horaris datenció que has de respectar, llevat que tinguis una urgència legal o un acord previ amb ells. Els horaris datenció dels advocats poden variar segons el despatx, la ciutat, lespecialitat o el tipus de servei que ofereixen.

Un procés judicial és un conjunt dactes jurídics que es realitzen davant un tribunal o una autoritat competent, per tal de resoldre una controvèrsia o defensar un dret. Un procés judicial implica la participació de com a mínim dues parts: el demandant o actor, que és qui inicia el procés i formula la pretensió, i el demandat o reu, que és qui s’oposa a la pretensió o formula una contrademanda. A més, el procés judicial requereix la intervenció d’un o diversos advocats, que són els professionals del dret que representen i assisteixen les parts en el procés.

No perdis més temps

Estàs preparat per reservar la teva cita?

Podràs enviar les teves consultes, sol·licitar una cita o contractar els meus serveis de forma ràpida i senzilla.

Ir al contenido